Bøger

Metodevalg i en dynamisk pædagogisk praksis, Akademisk Forlag, 2021.

Gådefulde menneske. Tanker om eksistens, Forlaget ERT, 2018.

Sunde børns problemer, 2. udg., Akademisk Forlag, 2018.

Miljøterapi med børn og unge, 3. udg., Akademisk Forlag, 2016.

Spejling og jeg-støtte, 2. udg., Forlaget ERT, 2016.

Åbenhed i adoption, Forlaget ERT, 2016.

Miljøterapi i gruppe og organisation, Akademisk Forlag, 2013.

Bøger fra Akademisk Forlag købes hos (net)boghandlere eller direkte hos Akademisk Forlag.

Bøger fra Forlaget ERT købes som beskrevet herunder. De kan dog også købes hos (net)boghandlere.

Køb hos Forlaget ERT

  Gådefulde menneske udkom den 19. januar 2018.

33 tekster om barnet, forældrene og samfundet. Om psykologi, biologi, fysik og erkendelse. Om det gådefulde menneske, hjernen og det normale i det syge.

Akvareller af Olafur Eliasson.

96 sider • 17 x 21 cm • firefarvetryk • soft cover med flapper • Forlaget ERT • ISBN: 978-87-996830-2-4

Ny, lav pris: kr. 60,00 inkl. moms.

Bogen sendes med GLS til din nærmeste pakkeshop. Hvis du er fra en virksomhed, sendes den med GLS Erhverv. Bestil bogen ved at sende en e-mail til post@lrpsykolog.dk med oplysning om dit/virksomhedens navn, adresse samt antal eksemplarer.


Metodeoversigten Spejling og jeg-støtte udkom i 2. udgave i 2016.

Hæftet knytter sig til Miljøterapi med børn og unge, 3. udg. (2016), Miljøterapi i gruppe og organisation (2013) og Sunde børns problemer (2009) og forudsætter, at man har kendskab til mindst en af disse bøger.

Det giver en systematisk oversigt over metoderne spejling og jeg-støtte, og indeholder desuden en træningsvejledning.

I den nye udgave er der tilføjet nye varianter af spejling og jeg-støtte. Desuden beskrives træningsformen direkte vejledning for første gang, og der er foretaget en del præciseringer og stramninger af teksten.

Sidetallet er uændret 24 sider og den vejl. udsalgspris er også stadig 45 kr. pr. stk. inkl. moms.

Ved køb hos mig er leveringen direkte og prisen er kr. 40 pr. stk. inkl. moms. Se prisudregning nedenfor.

Pris: 40,00 kr. inkl. moms (ved større antal: 30,00 kr.). Hæftet sendes med Post Nord eller GLS, afhængigt af, hvad der er billigst (afhænger af antal).

Send bestilling til post@lrpsykolog.dk

Er du fra en offentlig virksomhed, der skal have en elektronisk faktura, så medsend EAN-nr. til post@lrpsykolog.dk

Hos (net)boghandlere kan prisen være helt op til 95 kr. pr. stk. Hertil kan komme forsendelsesomkostninger. Priser kan fx ses på www.bogpriser.dk og www.butikspris.dk


Åbenhed i adoption udkom den 9. december 2016.

Hæftet handler i kort form om de forskellige former for åbenhed, som adoptivforældre kan praktisere i forhold til det adopterede barn, herunder åbenhed om historien og i form af kontakt med de biologiske forældre eller andre omsorgspersoner.

Hæftet er et forsøg på at bidrage til afklaring af, hvordan man bedst kan forholde sig til i alt syv forskellige former for åbenhed. Det henvender sig til alle, som er i berøring med adoption af børn: nuværende og kommende adoptanter, adoptanter af voksne børn samt myndigheder og fagfolk på området.

“God, kort tekst om åbenhed.  … udmærket at bruge som baggrund for refleksion. … giver anledning til at tage stilling til (…) hvad åbenhed i adoption vil sige, og hvor man selv kan tage fat. Anna Bridgwater i Adoption & Samfund, nr. 1, april 2017.

Hæftet er på 20 sider. Vejl. udsalgspris: 35 kr. pr. stk. inkl. moms. Ved køb hos mig, er prisen 30 kr. pr. stk. inkl. moms. Se prisudregning nedenfor.

Send bestilling til post@lrpsykolog.dk og lav samtidig en bankoverførsel til Basisbank, reg.nr. 1671, kontonr. 12 50 426. Derefter fremsendes hæfterne med en kvitteret faktura.

For offentlige institutioner mv., som skal have en elektronisk faktura: Fremsend EAN-nr. mv. til post@lrpsykolog.dk Derefter fremsendes hæfterne og en elektronisk faktura.

Pris: 30,00 kr. inkl. moms.

Send bestilling til post@lrpsykolog.dk

Er du fra en offentlig virksomhed, der skal have en elektronisk faktura, så medsend EAN-nr. til post@lrpsykolog.dk

Hos (net)boghandlere kan prisen være helt op til 85 kr. pr. stk. Hertil kan komme forsendelsesomkostninger. Priser kan fx ses på www.bogpriser.dk og www.butikspris.dk


Bogkapitler

“Spejling og jeg-støtte ved omsorgssvigt”, kapitel 8 i: Iben Krarup Høgsberg & Anette Buch-Illing (red.): Adoptionshåndbogen, Hans Reitzels Forlag, 2012.

“Miljøterapi – at se mening i adfærd”, kapitel 8 i: Jørgen Christiansen & Brian Degn Mårtensson (red.): Pædagogik i døgninstitutionen, Dafolo, 2013.

^